Stigao kao slobodan igrač

Zrinjski doveo bivšeg Dinamovca, predstavljanje u četvrtak

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Luis Ibanez
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Luis Ezequiel Ibanez
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Luis Ibanez
17.09.2019.
u 17:43
Zrinjski je na svom Facebook profilu objavio da je 31-godišnji Ibanez stigao u klub kao slobodan igrač, te da će službeno biti predstavljen u četvrtak
Pogledaj originalni članak

Šesterostruki nogometni prvak Bosne i Hercegovine Zrinjski iz Mostara potvrdio je u utorak da je potpisao ugovor s argentinskim lijevim braničem Luisom Ibanezom do 31. svibnja 2021. godine.

Zrinjski je na svom Facebook profilu objavio da je 31-godišnji Ibanez stigao u klub kao slobodan igrač, te da će službeno biti predstavljen u četvrtak.

Ibanez je sedam godina bio igrač zagrebačkog Dinama (2008–2015) u kojem je u 119 utakmica postigao 13 golova. Nakon toga igrao je još za mađarski Gyõr, Crvenu zvezdu, Trabzonspor te Karabükspor. 

>> Pogledajte što kaže Dani Olmo uoči utakmice LP-a protiv Atalante

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.