Bojan Bogdanović

Znali smo da će biti nervoze, protiv Rumunja mora biti bolje

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Košarka: Hrvatska - Slovenija
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Košarka: Hrvatska - Slovenija
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Košarka: Hrvatska - Slovenija
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Košarka: Hrvatska - Slovenija
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Košarka: Hrvatska - Slovenija
01.09.2017.
u 19:16
Rumunji će imati podršku pune dvorane svojih navijača. Oni su nam mala nepoznanica - zaključio je Bogdanović
Pogledaj originalni članak

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović, koji je sa 23 koša bio najefikasniji u pobjedi protiv Mađarske 67:58 na startu Eurobasketa, kazao je u petak da je u hrvatskim redovima bilo malo nervoze. 

- U prvom poluvremenu dopustili smo Mađarima da se razigraju kroz naše izgubljene lopte i njihove skokove u napadu. Ovo je prva utakmica na Eurobasketu i znali smo da će biti nervoze. No, i Mađari su odigrali iznad svojih mogućnosti, pogotovo nakon što im se ozlijedio njihov najbolji igrač Hanga - izjavio je Bogdanović.

Hrvatska će u 2. kolu skupine C u subotu (19.30 sati) igrati protiv domaćina Rumunjske.

- Rumunji će imati podršku pune dvorane svojih navijača. Oni su nam mala nepoznanica. Možda su manje kvalitetni od Mađara, ali ih ne smijemo razigrati, moramo bolje ući u utakmicu negoli danas - zaključio je Bogdanović.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

PR
prajdali100
08:23 02.09.2017.

Bojane razumijemo da momcad bude pod pritiskom, da ima tremu, da su ruke i noge teske od napornih priprema.....Ali da nas Mađari onako nadskaču, da stalno imaju po 2-3 napada poslije promasaja a naši samo gledaju....To mi stvarno nije jasno. Pa gdje je odbrana !!? Izludio sam gledajuci tekmu.

JM
J.M.K.
12:08 02.09.2017.

Kazu novinarcici, Rumunjska nije problem, nijedan igrac ne igra euroligu, a koji hrvatski igrac igra u euroligi trenutno osim Simona!

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
19:18 01.09.2017.

Bojan je sjajna bosandžija i uz ostale zemljake i uvožene Srbe okosnica naše domoljubne repke..