Što kažu kladionice?

Zlatanov hat trick napunit će vam novčanik, Šimunićev vas obogatiti

Foto: 'BENOIT TESSIER'
Zlatanov hat trick napunit će vam novčanik, Šimunićev vas obogatiti
24.10.2012.
u 16:43
Ako pitate kladionice, Dinamo protiv pariške momčadi nema previše šanse, na njegovu pobjedu koeficijent je ogromnih 7,50.
Pogledaj originalni članak

Uz navijače, kojih ni večeras neće biti previše na Maksimiru, ni kladionice ne vjeruju previše Dinamu protiv PSG-a u 3. kolu Lige prvaka. Na pobjedu plavih koeficijenti se kreću od 6 na internetskim do 7,5 u hrvatskim, dok je na pobjedu pariškoga giganta koeficijent oko 1,50 u stranima te 1,55 u domaćim kladionicama.

Što se točnoga rezultata tiče, bookmakeri misle da je najviše šanse da bude rezultat 0:1 (koeficijent 6,50), odnosno 0:2 (7,00), a najizgledniji je strijelac, naravno, Zlatan Ibrahimović. Da će Šveđanin zabiti koeficijent je 1,95, da će zabiti prvi gol 4,50, a svatko tko odigra da će Ibra postići hat trick dosta će povećati svoj kućni budžet jer se na tu okladu daje koeficijent 21, dakle na 100 kuna možete zaraditi nemalih 2100 kuna.

Duje Čop je s koeficijentom 3,50 najizgledniji strijelac za modru momčad. Na njegov je hat trick koeficijent 126, a apsolutni rekorderi su PSG-ovi Maxwell i Sakho te Šimunić i Tonel iz Dinama na čiji hat trick za 100 uloženih kuna možete zaraditi 500.100 kuna!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
16:49 24.10.2012.

Ah tw kladionice.... Pa i mali M. Kovacic kaze da im sanse pritv PSG-a nisu velike tj .nikakve... Makar je on decko iskren a ne kao nasi plavi navijaci koji se ljute kad se kaze da Dinamo nema sanse.

AZ
Azazelus
18:54 24.10.2012.

Šimuniću ako gledaš ovo ajd ti ubodi ta 3 komada pa poslje djelimo po pola