VELIKA ŠTETA

Zlatan Ibrahimović se već ovog ljeta oprašta od europskog nogometa?!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Zlatan Ibrahimović se već ovog ljeta oprašta od europskog nogometa?!
05.04.2015.
u 17:30
- Odlazak preko "bare" sigurno je opcija, ako ću još imati prilike kad se za to odlučim - rekao je prošlo ljeto Šveđanin.
Pogledaj originalni članak

Zlatan Ibrahimović sve je bliže 34. rođendanu i naravno da mora razmišljati polako o kraju karijere, a da bi to izveo na pravi način zatražio je trajnu boravišnu vizu za Sjedinjene Američke Države te time jasno pokazao što će mu biti sljedeći potez.

- Dobro ću razmisliti o tome, zanima me jer sam čuo sve najbolje o SAD-u od prijatelja Thierryja Henryja kako mu je fantastično u MLS-u. Odlazak preko "bare" sigurno je opcija, ako ću još imati prilike kad se za to odlučim - rekao je prošlo ljeto Šveđanin.

Ugovor s PSG-om mu ističe upravo ovo ljeto i moglo bi se dogoditi veliko iznenađenje, odlazak iz europskog nogometa. Bila bi to velika šteta jer čini se da Ibrahimović ima još mnogo za dati. No već je krenuo u posao s nekretninama, koje ima u Miamiju i New Yorku, pa mora biti što bliže dok se sve ne proširi na adekvatan način.

Uostalom, rekao je i da s 34 godine prestaje igrati. Malo nas je "prevario", ali ionako kad nogometaši odu iz Europe kao da su nestali s radara i jedino čemu se možemo nadati jest da će doći na posudbu, kao prije njega Beckham, Henry, Kaka i trenutno Lampard.

>> Zlatan Ibrahimović kupio crkvu i odmah je srušio, evo zbog čega!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.