SLAVNI NOGOMETAŠ

Zlatan Ibrahimović u problemima, ostao bez 21 milijun eura

Foto: Reuters/Pixsell
Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
Zlatan Ibrahimović
18.08.2018.
u 17:46
Ibrahimović je u promociju modne linije uložio 21 milijun eura, no investicija mu se neće vratiti.
Pogledaj originalni članak

Zlatan Ibrahimović ostat će bez 21 milijuna eura koje je uložio u modnu liniju A-Z. Slavni nogometaš ovaj je brend pokrenuo 2016. godine u suradnji s norveškom Varner Groupom, ali se nakon manje od dvije godine gasi.

Ibrahimović je u promociju modne linije uložio 21 milijun eura, no investicija mu se neće vratiti. Strani mediji navode da je Zlatan nakon razgovora s financijskim savjetnicima shvatio da je svako daljnje ulaganje u ovaj brend bacanje novca u vjetar, no najavio je nove investicije.

36-godišnji Ibrahimović je među najvećim sportskim zvijezdama u Skandinaviji. Trenutno nastupa za LA Galaxy u SAD-u, a velikoj karijeri još je nosio dres Juventusa, Intera, Barcelone, Uniteda, PSG-a, Ajaxa...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar FrancJunior
FrancJunior
18:30 18.08.2018.

Tko ce da nosi "modnu liniju" jednog Balkanca??????????????????

MU
mulag
07:46 19.08.2018.

nebrinem se ja za njega

OB
ObrenM
09:42 19.08.2018.

Sto sad ?Trebao bi suze roniti.Nikad mu nije dosta,a dodje smrt i sto onda ?