novi posao

Živković: Bayerov sam skaut, gledamo i Vidu

Foto: Goran Jakuš | 24sata
Živković: Bayerov sam skaut, gledamo i Vidu
12.04.2010.
u 12:38
- Kad su me u siječnju pozvali iz Leverkusena, nisam imao nikakvih dvojbi glede prihvaćanja posla - rekao je Boris Živković.
Pogledaj originalni članak

U društvu predstavnika Bayera iz Leverkusena u Gradskom vrtu dvoboj Osijeka i Slavena Belupa pratio je bivši hrvatski reprezentativac Boris Živković, koji je zaključio karijeru. Odmah se pojavila priča da Nijemci prate Osijekova kapetana Domagoja Vidu.

– Gledali smo utakmicu, ima puno zanimljivih igrača. Nije to jedina utakmica na kojoj smo bili, Bayer prati hrvatske igrače – bio je neodređen Živković.

U javnosti se nije znalo da Živković od početka godine radi za Bayer.

– Nisam to želio objavljivati na velika zvona. Ali, istina je, za Bayer sam vezan ugovorom od siječnja, radim profesionalno, pratim igrače na Balkanu – kazao je Živković.

Zanimalo nas je kako je došlo do suradnje.

– U Bayeru su znali da sam završio karijeru, pozvali su me i pitali bih li radio za njih. Trebao im je netko tko će pratiti to tržište, a ipak sam ja Hrvat s najdužim stažem u Leverkusenu, puno toga u mojoj karijeri bilo je vezano uz Bayer, i sve su to više nego ugodne uspomene – zaključio je Živković.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
12:42 12.04.2010.

Ja sam bio siguran da ima najlepše uspomene iz HNK Hajduk posebno one kada je pri kraju ugovora igrao za drugu ekipu..

OB
-obrisani-
13:31 12.04.2010.

Ovoga ljeta če scout Bayer 04 Živković imati sjajnu priliku da na zapadnom balkanu traži najbolje hrvatske igrače jer če za vrijeme World Cupa svi igrati nogomet na plažama i sisati Ožujsko po birtijama..