Talentirani veznjak

Zidane: Istina je da Real želi dovesti Pogbu, to je logično

Foto: Reuters (Ilustracija)
Zidane: Istina je da Real želi dovesti Pogbu, to je logično
30.03.2015.
u 22:27
- Cilj mi je jednoga dana postati izbornik francuske reprezentacije. Svjestan sam da je preda mnom još uvijek dosta posla
Pogledaj originalni članak

Već nekoliko dana u javnosti se priča kako će Real na ljeto pokušati dovesti Paula Pogbu iz Juventusa. Neki engleski mediji to su shvatili kao priliku da Luku Modrića vrate na Otok pa su se raspisali da će ga Real pustiti na ljeto zbog Pogbe, a da će Manchester City poslati ponudu. No, od toga neće biti ništa jer Modrić je jedan od glavnih igrača Reala, miljenik navijača i trenera i sigurno ga neće pustiti. No, da se zanimaju za Pogbu je istina, a to je danas rekao i Zinedine Zidane.

- Logično je da ga klub kao što je Real Madrid želi. Paul je jako mlad s velikim talentom i velikom budućnošću, a tek treba ostvariti svoj najviši potencijal, rekao je Zidane i otkrio svoje planove:

- Cilj mi je jednoga dana postati izbornik francuske reprezentacije. Svjestan sam da je preda mnom još uvijek dosta posla, ali siguran sam da će se to dogoditi.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar germanikus
germanikus
09:07 31.03.2015.

Ma koji Pogba....Real mašta da Dortmundu preotme Janeza Kampla!Taj dečko je prema mišljenju slovenskih skijaških stručnjaka novi Pele!