REAL MADRID

Zidane nahvalio svog Ronalda, ali i Iniestu i Messija

Foto: AFP
Zidane nahvalio svog Ronalda, ali i Iniestu i Messija
13.01.2010.
u 17:00
Malo je bilo potrebno Cristianu Ronaldu da se nakon transfera prošloga ljeta iz Manchester Uniteda u Real Madrid dokaže kao pojačanje kraljevskoga kluba.
Pogledaj originalni članak

Impresionirao je portugalski napadač mnoge, a među njima i klupsku legendu Zinedinea Zidana koji kaže:

- Njegov je stil igre fascinantan, sjajan za gledanje, a brzina prilagodbe na španjolsko nogometno prvenstvo impresivna. Po mom je mišljenju Ronaldo poseban igrač čija je razina vjere u uspjeh velik poticaj ostatku momčadi.

Zidane trenutačno u klubu sa Santigo Bernabeua obavlja funkciju savjetnika. Prati zbivanja oko Reala, a ono što vidi da se zbiva u redovima najvećeg suparnika Barcelone - hvali. Posebice doprinos dvojice nogometaša.

- Stil igre Andresa Inieste mi se posebno sviđa, on je pravi timski igrač izuzetno važan za momčad. S druge strane Lionel Messi je njihova prva zvijezda, igrač koji se ističe. Čim dotakne loptu, znate da će se iz toga nešto dogoditi - veli legendarni Francuz.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.