FED KUP REPREZENTACIJA

Željko Krajan novi izbornik, ali ostaje i uz Slovakinju Cibulkovu

Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
Željko Krajan novi izbornik, ali ostaje i uz Slovakinju Cibulkovu
09.01.2012.
u 19:49
Naša ženska vrsta je za suparnike na turniru u Izraelu dobila vrlo jake Poljsku i Rumunjsku i tek nešto slabiji Luksemburg
Pogledaj originalni članak

Željko Krajan bit će izbornik hrvatske reprezentacije u Davisovu kupu. Zasad je dogovor postignut samo za iduće gostovanje u Japanu, no nema razloga da suradnja ne postane trajna. Za Krajana je, naime, predsjednik HTS-a u ostavci Radimir Čačić (obojica su iz Varaždina), ali i svi igrači, predvođeni Marinom Čilićem. Krajanu je zeleno dala i njegova štićenica Dominika Cibulkova. Ta, ionako se radi samo o nekoliko tjedana godišnje.

Iva Majoli i njezine izabranice neće biti zadovoljne ždrijebom koji im je za suparnike u Eilatu podario jake Poljsku (sestre Radwanske) i Rumunjsku (Niculescu, Begu) i tek nešto slabiji Luksemburg (Minella, Kremer). U Izraelu će nastupiti 15 reprezentacija u četiri skupine, a samo dvije najbolje s turnira idu u kvalifikacije za Svjetsku skupinu II Fed kupa.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JO
jolly
20:04 09.01.2012.

Čemu ova novinareva insinuacija (oba su iz Varaždina).Svi koji prate tenis znaju za Krajana, kao svjetski cijenjenog trenera, koji svakom može poboljšati njegovu igru.

Č7
čvor2.76
15:09 10.01.2012.

Od kad je Ivanišević počeo trenirati Čilića ovaj je pao drastično na ljestvici, a i ozljedio se.