DAVISOV KUP

Željko Krajan će "slučaj Mate Pavića" objasniti u petak

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Željko Krajan će "slučaj Mate Pavića" objasniti u petak
04.09.2014.
u 10:53
Nizozemci nominirali očekivanu četvoricu: Haase (70.) i Sijsling (72.) su prvi reketi, a tu su i De Bakker (140.) i Rojer (za parove).
Pogledaj originalni članak

- U paru smo željeli da u postavi, kao u Varšavi u travnju, budu Mate Pavić i Marin Draganja, no Mate je imao neke uvjete za taj susret koje nisam mogao prihvatiti. Zbog toga sam pozvao Franka Škugora, koji je u posljednje vrijeme postigao nekoliko vrlo dobrih rezultata, pogotovu u paru. Ove je sezone osvojio dva challengera, igrao je u finalu u Umagu te dva tjedna potom i na challengeru u San Marinu - obrazložio je hrvatski izbornik Željko Krajan (na slici) svoj izbor za meč u Davisovu kupu s Nizozemskom u Amsterdamu (od 14. do 16. rujna).

Željeli smo doznati nešto više o uvjetima Mate Pavića, ali Krajan je ostao zakopčan do grla. Vjerojatno će to objasniti u petak na konferenciji za novinare.

Što se nizozemske strane tiče, iznenađenja nije bilo. Njihov izbornik Jan Siemerink za taj je meč na zemlji nominirao Robina Haasea, 70. tenisača svijeta, Igora Sijslinga (72.), Thiema de Bakkera (140.) i specijalista za parove Jeana-Juliena Rojera, 18. u konkurenciji igrača parova.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.