Javno objavio primanja

Zdravko Mamić upravo poručio na Facebooku: Game over!

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Zorislav Srebrić i Zdravko Mamić
30.03.2020.
u 21:00
- Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta - napisao je, između ostalog, Mamić
Pogledaj originalni članak

Zdravko Mamić, danas službeno savjetnik zagrebačkog Dinama, oglasio se u ponedjeljak navečer na svom profilu na Facebooku na temu smanjenja plaća igračima i stručnom stožeru.

Podsjetimo, u maksimirskim odajama još uvijek se odvija prava drama otkako je uprava predložila stručnom stožeru i igračima da se odreknuo dijela svojih primanja, a na što druga strana (zasad) nije pristala.

Konkretnije, klub je predložio da se trećina primanja isplaćuje u redovnim rokovima, dok bi se trećina primanja počela isplaćivati u roku od šest mjeseci od datuma odigravanja prve sljedeće službene utakmice Dinama.

Posljednja trećina ne bi bila isplaćena.

Odbijenica je rezultirala otpuštanjem kompletnog stručnog stožera Nenada Bjelice, što je Osječanina poguralo pred izlazna vrata hrvatskoga prvaka s kojim je ostvario zapažene rezultate, pogotovo u europskim kupovima.

Donosimo u nastavku što je na to odvratio Mamić, kojemu očito nije do popuštanja, te koji je ujedno bez pardona objavio koliko je Dinamo plaćao stručni stožer! 

- Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13 tisuća kuna. 

Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern München i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci.

Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikom nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 94

SA
santek
21:49 30.03.2020.

Ako su velikan pa i Barca pod pritiskom prihvatila 70 posto smanjenje prihoda onda ne vidim koji je problem Dinama i Ademija na čelu a cjeli klub Mesiju nije ni do gležnja.. Da je uzeo od kluba slažem se i sa tim komentarima ali da njega bilo nije klub je bio pred bankrotom kada je on stigao i ima danas jednu od najboljih omladinskih škola u Europi..Dali mislite da je to bogom dano ili je to ipak netko osmislio??Ne igrati a primati istu plaču je van svake pameti Ademija su plačali kada nije igrao dvije godine i da je pravi vođa bez uprave je to trebao sa trenerom dogovoriti i predložiti upravi jer oni su im poslodavci a igrači samo prolaznici koji će nakon ovoga morati mnogi otići iz kluba

ED
europski dinamo
22:23 30.03.2020.

Tužno je ovo kaj se dogodilo ,trebalo je biti više fleksibilnosti obiju strana. Najveci licemjeri su tzv. bbb koji kao podržavaju igrače(samo iz svojih interesa) iste igrače koje konstantno vređaju da su preplaćeni,mamićevci,ne slave njihove golove,vraćaju im dresove....

AB
abokatstir
22:05 30.03.2020.

Mamić ako je nešto i maznuo, znatno više je stvorio i očito mi je stalo i razumije situaciju u Dinamu. Čovjeku je jasno da će financijska situcija uništiti klub. Zar je normalno da Bjelica prima 50 puta više od Plenkovića mjesečno za nerad.. da ne govorimo o drugim parazitima