SENZACIJA NA POMOLU

Mamić u Dinamo želi dovesti kapetana Hajduka i Nikolu Vlašića!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Lovre Kalinić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Nikola Vlašić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Nikola Vlašić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Tomislav Šorša, Nikola Vlašić
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Lovre Kalinić
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Lovre Kalinić
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Lovre Kalinić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Lovre Kalinić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Nikola Vlašić
26.08.2016.
u 20:11
Odlazak kapetana u Dinamo, unatoč praznoj poljudskoj blagajni, bio bi među navijačima doživljen kao poraz i izazvao bi niz potresa.
Pogledaj originalni članak

Kada Zdravko Mamić nešto poželi, ne odustaje, ali namjerio se na Hajdukova kapetana. Nije uopće bitno koliko bi milijuna Mamić ponudio. Nakon što je Dinamo ušao u Ligu prvaka i zaključio čitav niz vrijednih transfera, u maksimirskoj blagajni deseci su milijuna eura i Mamić može dovesti koga hoće, ali ne Hajdukova kapetana. 

Takav je stav i Kalinića i Hajduka. Odlazak kapetana u Dinamo, unatoč praznoj poljudskoj blagajni, bio bi među navijačima doživljen kao poraz i izazvao bi niz potresa. No, ako neće u Dinamo, ne znači da Kalinić neće biti transferiran do kraja prijelaznog roka. On je, uz Vlašića i Sušića, glavni Hajdukov financijski adut. 

Naravno, nitko službeno ne želi govoriti o Dinamovoj želji, u Hajduku kažu da službena ponuda nije došla, a u Dinamu da nisu ništa ni ponudili Hajduku. Ali, razgovora je bilo, a spominjana je i varijanta u kojoj bi uz Kalinića u Dinamo otišao i Vlašić. No, to su Dinamove želje, teško nam je i zamisliti da bi dijete sa splitskog Žnjana, igrač koji je jedan od simbola Hajduka, otišao u Maksimir. Predsjednik bijelih Ivan Kos najavljuje burne posljednje dane prijelaznog roka...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 89

DI
Diosiario
20:30 26.08.2016.

Sijanje mržnje između sjevera i juga, između raznih hrvatskih regija, između domovinske i iseljene Hrvatske samo je nastavak KOS-ove opeacije Opera drugim sredstvima. Jasno je svakom da ne samo Hrvati, nego bilo koji narod, i čak ne ni narod nego skupina ljudi, bit će slabiji što je više razjedinjen.

DU
Deleted user
20:44 26.08.2016.

Hahahaha na što ja spao Večernjak kada ima ovakve novinare tipa Maršić?Diże vrjednost igračima Hajduka izmišljajuću navodni Dinamov interes za ove igrače a jasno je da su to čiste gluposti.Dinamo ima Šempera kojega već sada može prodati za 5 mil,i Livakovića pnajboljeg golmana lige dok je branio za Zagreb!Pustili su Ježinu i prodali Eduarda da bi njima napravili mjesto,plus posudili Zagorca Lokomotivi.I što bi Maršiću oni sa Kalinićem?A Vlašić,desetobojac može jedino u AK Dinamo,nikako u NK.A priča se da je cijela radna zajednica Hajduka burno proslavila Dinamov ulazak u Ligu prvaka jer se nadaju da će im uprava konačno isplatitzi plaće za veljaču kada dobiju milijun kuna zahvaljujući mrskom Dinamu koji im je to omogućio ulaskom u LP.Hajde ,sad svi!Tri,četiri!HVALA DINAMO !!!

GV
golub Vaso
20:41 26.08.2016.

tata opet spašava hajduk od bankrota