potpora stožeru

Zdravko Mamić o bratu Zoranu: Vodit će i sljedeće ljeto Dinamo prema Ligi prvaka

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Zdravko Mamić o bratu Zoranu: Vodit će i sljedeće ljeto Dinamo prema Ligi prvaka
30.10.2014.
u 20:15
Trener i njegov stručni stožer rade najbolje u posljednjih desetak godina, tvrdi izvršni predsjednik.
Pogledaj originalni članak

Nakon utakmice u Opatiji i prolaska Dinama u četvrtfinale Kupa, oglasio se na službenim klupskim stranicama i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.

– Bio sam iznenađen izjavom trenera jer nisam vidio nijedan razlog za tako nešto, a kamoli da uopće pomisli na ostavku. Opet, poznavajući ga, a sigurno ga najbolje poznajem, moram reći da ga razumijem – rekao je izvršni predsjednik pa nastavio:

– On stoji iza tih dečki ne 100 nego 300 posto i zato je tako reagirao. Trener i njegov stručni stožer rade najbolje u posljednjih desetak godina i siguran sam da će nas voditi i sljedeće ljeto u novi pohod na Ligu prvaka.

Stariji Mamić jasno je poručio:

– Klub im bezrezervno vjeruje i trener i njegov stručni stožer imaju punu podršku Uprave kluba. Odigrali smo 24 utakmice, od kojih smo 19 dobili, dvije igrali neriješeno i tri izgubili; za sada smo zadovoljni. Tko može takve rezultate uopće dovesti u pitanje? Prema tome, potpuno smo koncentrirani na ove dvije utakmice (Split u prvenstvu i Salzburg u Europi) jer nam te dvije utakmice mogu uljepšati jesen. Međutim, nema nikakvog imperativa.

Za kraj izvršni predsjednik dotakao se i bliske budućnosti.

– Zoran i njegovi kolege su ti za koje sam siguran da će s ovim igračima Dinamu dati novu dimenziju i u godinama ispred nas dodatno uljepšati povijest kluba. Dinamo je u posljednjih deset godina statistički najuspješniji u svojoj stogodišnjoj povijesti, a sljedećih deset godina bit ćemo još bolji i nadmašiti i te uspjehe – zaključio je Mamić.

>>Mamiću, ni Zoki nema pojma! Po svim pravilima trebao bi postati bivši

>>Zoran Mamić ljutit: Na odlasku sam!

>>Mamić: Želimo razveseliti navijače protiv Salzburga, ali u mislima nam je Split

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 54

Avatar bludnisin
bludnisin
20:24 30.10.2014.

I tak....

Avatar mariozgb
mariozgb
07:57 31.10.2014.

doci ce i ta nedjelja kad ces ti brat mahune sa prijateljima

ER
eristika
21:18 30.10.2014.

hahaha, Mamiću care, izludit ćeš Mosorovce!