GDJE SVE POSLUJE?

Zdravko Mamić najviše voli Engleze, ali milijune 'okreće' i kod drugih

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zdravko Mamić najviše voli Engleze, ali milijune 'okreće' i kod drugih
25.01.2015.
u 11:53
Put Otoka otišli su Boško Balaban (Aston Villa), Eduardo da Silva (Arsenal), Vedran Ćorluka (Manchester City) i Luka Modrić (Tottenham).
Pogledaj originalni članak

Zdravko Mamić proteklih se godina dokazao kao sjajan menadžer. Barem što se tiče prodaje igrača. Na čelu Dinama za milijunske svote transferirao je čak 27 igrača i poslovao s klubovima svih liga petice.

No ukupno je u najjače lige svijeta prodao 15 nogometaša, a najviše je zaradio od transfera u Englesku - čak 56,8 milijuna eura. Put Otoka otišli su Boško Balaban (Aston Villa), Eduardo da Silva (Arsenal), Vedran Ćorluka (Manchester City) i Luka Modrić (Tottenham).

Zaradio je izvršni predsjednik Dinama i prodajom igrača u Italiju, a zanimljivo je to da su svi transferi ostvareni u posljednjih godinu dana. Prije toga put Italije nije otišao niti jedan igrač, a prvi je bio Mateo Kovačić.

U koje je još lige Zdravko Mamić prodavao nogometaše pogledajte na Goal.com.

>> Mamić je potrošio milijune eura da pomogne drugim klubovima, kupujući igrače koji mu nisu trebali

>> Ovo su hrvatski nogometaši koji su oduševljavali i razočaravali u Italiji

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

Avatar peet
peet
15:40 25.01.2015.

pljuvači po tateku...zavidni i isfrustrirani...odhebite od njega.. a ti tata konacno slozi ekipu koja ce igrati lijepo i pobijeđivati..love za to imamo :-)

SA
sala
13:39 25.01.2015.

ima li sto od te lovuse i drzava

DO
don07
13:19 25.01.2015.

tatek trguje samo i isključivo preko repkice.u engleskoj je radio transfere kad smo bili s njima u grupi a tako sada i u italiji... bez repke on nije napravi niti jedan transfer vrijedan spimena