MORA U ZATVOR

Zdravko Mamić najavio konferenciju za medije: 'Po prvi put ću to otkriti'

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić uživa u šetnji Sarajevom
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić dolazi na Sud BiH, gdje će danas biti odlučeno da li će biti izručen u RH
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić
15.03.2021.
u 19:29
"Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press konferenciju isplatiti jer ću po prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti! Vidimo se sutra!"
Pogledaj originalni članak

Zdravko Mamić pravomoćno je osuđen u zatvor na šest i pol godina zbog izvlačenja najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama.

Naime, Vrhovni sud u najvećem je dijelu potvrdio presudu Županijskog suda u Osijeku iz lipnja 2018., a u kojemu su krivima proglašeni Zdravko i Zoran Mamić, zatim Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar.

A sada se iz Bosne i Hercegovine javio Zdravko Mamić koji je tamo na vrijeme pobjegao od hrvatskog pravosuđa. Za sutra u 13 sati najavio je konferenciju za medije.

"Poštovane predstavnice i predstavnici medija pozivam Vas na press konferenciju sutra, 16. ožujka 2021. godine, od 13 sati u Hotel Mepas. Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press konferenciju isplatiti jer ću po prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti! Vidimo se sutra!", objavio je Zdravko Mamić na Facebooku.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 48

Avatar matezanki13
matezanki13
20:04 15.03.2021.

stream?

JO
Joks56
09:28 16.03.2021.

Sada se vidi da se ide protiv Dinama a ne protiv Mamića.Nisu mogli pričekati idući tjedan nego baš pred Totenhem.Samo glupi i plaćenici ,plaćeni sitnom lovom to ne vide,dok orjuna likuje..

AM
Amen
11:16 16.03.2021.

Ljevaši.napadaju Dinamo isto ko u jugi njihovi očevi.Nije njima bitan Mamić nego zgaziti Hrvatski duh.