Ide na utakmicu?

Zdravko Mamić ipak je došao u Split, društvo mu pravi Davor Šuker

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Zdravko Mamić ipak je došao u Split, društvo mu pravi Davor Šuker
16.04.2014.
u 14:48
Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili, Mamić neće uživo prisustvovati utakmici Splita i Dinama, ali će zato nazočan biti Davor Šuker, koji će tako upriličiti 102. rođendan RNK Splita
Pogledaj originalni članak

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić ipak je s momčadi otputovao u Split. Iako je je na snazi nepravomoćna presuda kojom mu se zabranjuje dolazak na splitske stadione, još se ne zna hoće li Dinamov izvršni predsjednik pokušati ući na Park mladeži.

Mamić se nalazi u hotelu Le Meridien Lav, gdje su smješteni i igrači Dinama, a društvo mu pravi predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili, Mamić neće uživo prisustvovati utakmici Splita i Dinama, ali će zato nazočan biti Davor Šuker, koji će tako upriličiti 102. rođendan RNK Splita.

>>Mamiću zabranjen dolazak: I da želi, ne može u Park mladeži!

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar mohito
mohito
15:17 16.04.2014.

covjece, ovaj jovanovic i njegova partija uz pomoc svojih novinara tolko svakodnevno truju odnose sjevera i juga (po principu "zavadi pa vladaj") da to vise prelazi sve granice - sta smo zato svi skupa branili ovu hrvatsku da je sada kojekakvi crveni aparatciki pokusavaju posvadjat, a sve zbog borbe za fotelje i glasove?…koga briga dal je mamic dosal u split i dal ce ic na tekmu il se samo dosal istusirat u hotel, pa ne igra on niti je on bitan u vecerasnjem derbiju - ovo samo provocira mrznju i netrpeljivost medju hrvatima, partiji je ocito da su izgubili zagreb koji su godinama drzali i sad se grcevito pokusavaju odrzat u splitu makar totalno zakrvili odnose medju hrvatima - to im se ne smije dozvolit...

PA
parasa
15:36 16.04.2014.

Zdravko Mamić ipak je došao u Split, društvo mu pravi Davor Šuker.......... pa koji glupi naslov, a gdje pisalo da on nesmije doći u Spli?????? stvarno nekoji novinari su pogriješili zvanje.

GU
Gustavo
16:44 16.04.2014.

Sve po zakonu, a džepovi puni, pravi RH san.