Dinamov savjetnik

Zdravko Mamić sazvao konferenciju za medije, pa je onda odgodio

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Davor Šuker, Zdravko Mamić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zdravko Mamić i Damir Mišković
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Davor Šuker i Zdravko Mamić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Tomislav Svetina i Zdravko Mamić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Davor Šuker i Zdravko Mamić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Davor Šuker i Zdravko Mamić
07.12.2017.
u 12:05
Nekoliko minuta nakon najave Dinamov glasnogovornik je objavio da je presica odgođena
Pogledaj originalni članak

Zdravko Mamić za petak je sazvao konferenciju za medije (12 sati), ali nekoliko minuta nakon najave Dinamov glasnogovornik je objavio da se presica odgađa.

Dinamov savjetnik sigurno je imao mnogo tema, a sigurno bi govorio o aktualnim događajima u hrvatskom nogometu, napadu i paljenju osobnog automobila člana Uprave i direktora za sigurnost GNK Dinamo Krešimira Antolića, izborima za predsjednika HNS-a...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar nekakav
nekakav
14:40 07.12.2017.

mamić zna kako sa ovim radnicima, šljakerima iz medija. sazoveš ih na jedno mjesto, pa odgodiš, nek putuju bezveze, nek odgađaju druge važne susrete i događaje. zna on jako dobro da kad god negdje on nešto veli, da se to poprati. mnogi novinar svoju plaćicu duguje mamića, pa bi bi red i da mu se dostojno, ljudski, oduži za posao koji mu ovaj osigurava. mamić razdere košulju, mediji to poprate, i svi su na dobitku. mamić je opet poznat i o njemu se priča, mediji zarađuju na clickovima, novinar nešto kao piše, butik se veseli jer će opet gazda doći po košulju... a što ćeš sa hajdukom, ubogim čedom sa privremenim boravkom na poljudu? nesmeš pisati da nisu vratili niti mogu 30 i kusur milijuna kuna kredita, da im je grad split jamac već godinama za taj kredit, al to se ove godine i zakonski privodi kraju, ne smiješ zbrojiti i javno objaviti kolka je vrijednost ukupnih kazni koje je hajduk platio zbog nereda i huliganizma svojih, hm, pa da, 'navijača'. kakvu temu danas novine imaju u našem nogometu? pucanje od zadovoljstva torcide nad problemima u rijeci? opću apatiju većine klubova, koji bi bili profi, al nemaju ni za čajne kolutiće prije utakmice? i to bi sad kao tamo neki šimić rješavao. eh, mamić, car, bog, otac, legenda, pojam, mercedes u koloni trabanata.

SV
sven222
12:29 07.12.2017.

i na kraju će mi biti najbolji novinari koji posjete tu konferenciju....trebate svi bojkotirati pa neka priča zidovima i službenicima dYnama !!!

Avatar southman
southman
13:19 07.12.2017.

Slijedi nova Mamićeva Poslanica " urbi et orbi " !