Ante Budimir

Zbog sjajnog Hrvata, Dalić sve češće gleda prema Mallorci

Foto: Reuters/Pixsell
Ante Budimir
Foto: Reuters/Pixsell
Ante Budimir
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
Ante Budimir
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
Ante Budimir
Foto: Reuters/Pixsell
Ante Budimir
16.12.2019.
u 15:00
Hrvatski napadač sjajno igra u Španjolskoj. Do sada je zabio šest pogodaka, naš je najbolji strijelac u Ligama petice, ako nastavi u ovom ritmu sigurno će biti u fokusu hrvatskog izbornika
Pogledaj originalni članak

Ante Budimir i dalje nastavlja igrati u sjajnoj golgeterskoj formi. Naš je napadač u Mallorcinom 2:2 remiju protiv Celte u Vigu zabio pogodak za konačan ishod.

Budimir je bio strijelac u 83. minuti, a samo pet minuta ranije njegova momčad ostala je s igračem manje. Ante je zavrijedio epitet igrača utakmice, a u 33. je minuti iznudio jedanaesterac. Budimiru je to šesti pogodak ove sezone u španjolskom prvenstvu, a podsjetimo da je i dalje naš najbolji strijelac u ligama petice.

Stoga, jasno je da izbornik Zlatko Dalić sigurno sve češće baca oko na Budimirovu izvedbu u dresu Mallorce koja do kraja prvenstva mora osigurati prvoligaški status. Mallorca je trenutačno na 17. mjestu prvenstvene ljestvice s 15 bodova. Samo bod manje ima Celta koja je u zoni ispadanja.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ČI
čikaga3
21:43 16.12.2019.

Kaj god. Lakrdija.