Dinamovci trenirali

Zbog lošeg vremena otkazana i utakmica Dinama i Saturna

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zbog lošeg vremena otkazana i utakmica Dinama i Saturna
25.01.2014.
u 20:36
- Cijeli dan stvarno jako pada kiša, a jako i grmi tako da je zaista nemoguće u takvim uvjetima igrati utakmicu
Pogledaj originalni članak

Druga prijateljska utakmica Modrih u Turskoj je, očekivano, otkazana zbog lošeg vremena, piše GNK Dinamo.

Utakmica između Dinama i Sturma trebala se igrati u subotu u 19 sati po lokalnom vremenu, ali s obzirom na obilnu kišu koja pojačana grmljavinom pada cijeli dan jednostavno nisu postojali uvjeti za odigravanje susreta.

- Cijeli dan stvarno jako pada kiša, a jako i grmi tako da je zaista nemoguće u takvim uvjetima igrati utakmicu. Naravno da nam ovo remeti pripremni period i cijeli raspored, a sljedećih par dana će također padati kiša, ali na vrijeme tako i tako ne možemo utjecati – rekao je trener Zoran Mamić pa zaključio: - U ovakvim uvjetima se ne bi odigrala niti natjecateljska utakmica, a kamoli prijateljska.

Naravno, igrači su umjesto utakmice odradili trening; u teretani i bazenu.

>>Hajduk izgubio od Korejaca, druga utakmica je otkazana

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.