PA ZAR OPET?

Zbog koronavirusa otkazano Svjetsko prvenstvo u polumaratonu u Kini

Foto: Sovannara/XINHUA
Zbog koronavirusa otkazano Svjetsko prvenstvo u polumaratonu u Kini
05.07.2022.
u 12:39
Novostvoreno dvodnevno natjecanje koje uključuje utrku na pet kilometara te polumaraton prvi će put biti održano 30. rujna i 1. listopada 2023. u latvijskom glavnom gradu Rigi,
Pogledaj originalni članak

Zbog ponovnog širenja koronavirusa u Kini otkazano je Svjetsko prvenstvo u polumaratonu koje je trebalo biti održano 22. studenoga u Yangzhouu, priopćili su u utorak iz krovne atletske organizacije.

Članovi Vijeća Svjetske atletike bili su prisiljeni donijeti ovakvu odluku nakon konzultacija s članovima lokalnog organizacijskog odbora.

Poštujući napore organizatora, iz krovne organizacije svjetske atletike su odlučili Yangzhouu dodijeliti organizaciju Svjetskog prvenstva u cestovnom trčanju koje bi trebalo biti održano u ožujku 2027.

Novostvoreno dvodnevno natjecanje koje uključuje utrku na pet kilometara te polumaraton prvi će put biti održano 30. rujna i 1. listopada 2023. u latvijskom glavnom gradu Rigi, a nakon kandidacijskog procesa koji će započeti sljedeći mjesec, u srpnju 2023. bit će odabran domaćin SP-a u cestovnom trčanju za 2025.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.