VELIKI PROBLEM

Zbog koronavirusa ne smiju u Europsku uniju! To ih je skupo koštalo

Foto: Reuters/PIXSELL
Koronavirus u Kini
Foto: Reuters/PIXSELL
Koronavirus u Kini
Foto: Reuters/PIXSELL
Koronavirus u Kini
Foto: Reuters/PIXSELL
Koronavirus u Kini
Foto: Reuters/PIXSELL
Koronavirus u Kini
19.02.2020.
u 09:48
Zbog epidemije koronavirusa otkazana su ili odgođena brojna sportska natjecanja u Kini, ali i nastupi kineskih sportaša u inozemstvu
Pogledaj originalni članak

Zbog epidemije koronavirusa teniska reprezentacija Kine neće putovati u Rumunjsku, gdje je 6. i 7. ožujka trebala igrati playoff meč za plasman u Svjetsku skupinu I Davis Cupa.

To znači da su kineski tenisači izgubili meč bez borbe, a Rumunjska je napredovala u Svjetsku skupinu I, što je drugi razred natjecanja u Davis Cupu.

 Tako će Rumunjska u rujnu imati priliku izboriti kvalifikacije za nastup u najjačem rangu Davis Cupa, Svjetskoj skupini. 

 Zbog epidemije koronavirusa otkazana su ili odgođena brojna sportska natjecanja u Kini, ali i nastupi kineskih sportaša u inozemstvu. 

>>> Pogledajte veliko finale turnira na Šalati


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.