Padaju rekordi

Zavrtjet će vam se u glavi kada doznate koliko je Real Madrid uprihodio lani

Foto: Reuters/Pixsell
Zavrtjet će vam se u glavi kada doznate koliko je Real Madrid uprihodio lani
24.01.2019.
u 14:23
Deloitte je također objavio podatak da je prvih dvadeset klubova zajedno zaradilo rekordnih 8,3 milijarde eura, što je šest posto više u odnosu na prethodnu sezonu
Pogledaj originalni članak

Real Madrid zamijenio je Manchester United na prvom mjestu najbogatijih nogometnih klubova svijeta nakon što je u sezoni 2017/18. zabilježio rekordne prihode, objavila je revizorska kuća Deloitte. Prema navedenim podacima, Real je prošle sezone ukupno zaradio 750,9 milijuna eura.

Real Madrid, koji je treću godinu zaredom osvojio Ligu prvaka, završio je vrhu ljestvice  prvi put nakon sezone 2014./2015. na temelju podataka o zaradi od prodaje karata, ugovorima o oglašavanju i sponzorstvu. 

Na drugom mjestu je još jedan španjolski klub - Barcelona sa 690,4 milijuna eura, dok je Manchester United, vodeći u posljednje dvije sezone, treći sa 666 milijuna eura.

Slijede Bayern, Manchester City, PSG i Liverpool, Chelsea, Arsenal i Tottenham. Među prvih deset klubova šest ih je iz Engleske.

Deloitte je također objavio podatak da je prvih dvadeset klubova zajedno zaradilo rekordnih 8,3 milijarde eura, što je šest posto više u odnosu na prethodnu sezonu.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ME
Menjik
14:34 24.01.2019.

meni se jedino zavrti od vaših retardiranih naslova.