nba doigravanje

Završila priča Bogdanovića i Brooklyna, Spahijina Atlanta bila je presnažna

Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Bogdanović
02.05.2015.
u 08:57
Momčad pomoćnog trenera Nevena Spahije s ukupnih 4:2 izborila je nastup u polufinalu gdje je čeka Washingtona koji je 'pomeo' Toronto.
Pogledaj originalni članak

Bojan Bogdanović i njegov Brooklyn završili su ovosezonsku priču u NBA ligi. 'Zapeli' su u četvrtfinalu Istoka, i to protiv kvalitetnijeg suparnika. Atlanta je osnovni dio sezone završila kao vodeća u konferenciji, a moć je demonstrirala i u posljednjoj utakmici četvrtfinalne serije uvjerljivo pobjedivši u Barclays Centru (111:87). Momčad pomoćnog trenera Nevena Spahije s ukupnih 4:2 izborila je nastup u polufinalu gdje je čeka Washingtona koji je 'pomeo' Toronto.

Netsi su loše počeli šestu utakmicu, ali uspjeli su uhvatiti ritam do poluvremena. Ipak, snažni Hawksi u trećoj su četvrtini zabili 41 koš, a primili 20 manje i u tim trenucima utakmica se prelomila.

Najefikasniji u redovima pobjedničke ekipe bili su Millsap sa 25, te Korver i Carroll sa po 20 koševa, dok su kod Netsa najučinkovitiji bili Lopez sa 19, te Williams sa 13 koševa.

Bogdanović je bio u početnoj petorci i odigrao je 34 minute. Šut ga nije najbolje služio (2-9 iz igre, 1-5 za tricu), a ubilježio je i 5 skokova te dodavanje.

>>Chicago 'pregazio' Buckse sa 54 razlike, Clippersi izborili sedmu protiv Spursa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.