MLADOST KREĆE

Žapci u Herceg Novi po potvrdu dobrog rada

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Žapci u Herceg Novi po potvrdu dobrog rada
24.09.2014.
u 09:19
Nova jaka regionalna liga još nije ni počela, a već je doživjela veliki udarac. Odustala je Opatija.
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka Mladost prva će od naših klubova kročiti u ovogodišnja međunarodna klupska natjecanja. Žapci će od četvrtka do nedjelje biti sudionici kvalifikacijskog turnira Lige prvaka u Herceg Novome.

Putuju danas, a suparnici će im ondje biti ruski Kazanj (u četvrtak), Montpellier, Hannover (petak), Oradea (subota) i Jadran (nedjelja).

– Sve su to kvalitetni klubovi. Za Oradeu otprije brani srpski reprezentativni vratar Gojko Pijetlović, a sada se pojačala i Avramovićem. Jadran je doveo Zlokovića. Bit će puno jakih utakmica, ali to je ono što nam u ovom trenutku i najviše treba – kazao je trener Mladosti Vjekoslav Kobešćak.

Mladost je u novoj sezoni ostala bez K. Milakovića i Martinića, ali je pojačana četvoricom mladih igrača: Buhom, Bašićem, Lozinom i vratarom Jukićem.

– Borit ćemo se za finala, bahato bi bilo govoriti o trofejima – napominje Vjeko.

Nova jaka regionalna liga (uključena i četiri srpska kluba), još nije ni počela, a već je doživjela veliki udarac. Od nastupa je odustala Opatija (kao novi prvoligaš iz Hrvatske). Razlog – nedostatak novca.

– Opatija je u onoj drugoj, skupini B, koja je ionako puno lakša od naše. S nama su Primorje, Radnički, Partizan i Budva i trebat ćemo dobro zapeti da uđemo u drugu fazu jer samo četiri kluba idu dalje – naglasio je Vjeko.

>> Juniori ostali bez finala, Šimenc trener medvjeda

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.