Dalekovod Euroliga

Žapci potopili Barcu 11:5, tri gola Udovičića

Foto: Filip Brala/Pixsell
Žapci potopili Barcu 11:5, tri gola Udovičića
08.01.2011.
u 13:00
Kao i u Zagrebu, zagrebačka Mladost i u gostima je pobijedila Barcelonu sa šest pogodaka razlike. Samo je na Savi bilo 10:4, a na plivalištu Barcelonete jučer u četvrtom kolu vaterpolske Dalekovod Eurolige 11:5.
Pogledaj originalni članak

Ima još sličnosti: do omjera 5:2 za žapce kretanje rezultata bilo je isto kao i u Zagrebu. No, dok su u prvoj utakmici Katalonci nakon toga smanjili na 5:3, sad su mladostaši pobjegli na 6:2 i sve riješili po kratkom postupku.

Ovom su pobjedom Zagrepčani praktično osigurali prvo mjesto u skupini. Za to će im biti dovoljna još domaća pobjeda u sljedećom kolu protiv Olympiakosa. Tako će se izboriti za nešto povoljnije suparnike u skupini u sljedećem krugu.

– Osigurali smo plasman u sljedeći krug i tako učinili korak više nego lani. Pobjeda je visoka i lijepa, no igrom baš i nisam zadovoljan. Bilo je mnogo pogrešaka, posebno u napadu. U obrani je sve funkcioniralo prilično dobro. No, očekuje nas još mnogo rada, daleko je ovo od prave Mladosti – kritičan je prema igri svojih igrača bio trener Mladosti Emil Nikolić.

Ostaje činjenica da su mladostaši, koje je bodrilo sedamdesetak navijača koje su poveli na put (među kojima su prednjačile vaterpolistice Mladosti), odigrali odličnu obranu i da su iz napada s igračem više primili samo dva pogotka od 11 (ne)prilika.

Najzaslužniji za tako čvrstu obranu žabaca bio je prvi vratar reprezentacije Josip Pavić koji je obranio 14 udaraca, među kojima i peterac ljevorukom domaćem igraču Mallarachu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Kiko ® DINAMO
Kiko ® DINAMO
15:09 08.01.2011.

Bravo naši..