VATERPOLO

Žapci na testu bokeljske kontre

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Žapci na testu bokeljske kontre
09.11.2018.
u 17:25
I u ovom će susretu moći računati na reprezentativnog braniča Ivana Buljubašića koji se vraća nakon ozljede ramena
Pogledaj originalni članak

Vaterpolisti Mladosti ove sezone ne znaju za poraz. U Regionalnoj ligi imaju sve tri pobjede (najdraža im je naravno ona nad Jugom u Gružu), a u Ligi prvaka imaju remi i pobjedu protiv njemačkih klubova Hannovera i Spandaua. U četvrtom kolu Regionalne lige žapcima večeras u 20.15 sati dolazi hercegnovski Jadran, neugodan suparnik s kojim su se nekoliko puta opekli.

Jadran je već godinama u vrhu Regionalne lige. Iznimno disciplinirana i dobro vođena momčad. Imaju odličan protunapad “šest na pet”, jedan od najboljih u Europi. Nadam se da ćemo zaustaviti njihovu kontru te da ćemo nastaviti ovaj uzlet – kaže učitelj žabaca Zoran Bajić.

I u ovom će susretu moći računati na reprezentativnog braniča Ivana Buljubašića koji se vraća nakon ozljede ramena i kaže:

Zahvalan sam treneru i suigračima što mi omogućavaju da se na lakši način vratim igri. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.