Južna Koreja

Zaninović najbolja tekvondašica na Svjetskom prvenstvu

Foto: Večernji list
Zaninović najbolja tekvondašica na Svjetskom prvenstvu
06.05.2011.
u 15:15
Hrvatska tekvondašica Ana Zaninović, svjetska prvakinja u kategoriji do 53 kg, posljednjeg dana Svjetskog prvenstva u korejskom Gyeongu proglašena je za najuspješniju sportašicu natjecanja
Pogledaj originalni članak

Presudila je dominacija – omjer bodova je 67-21 – kojom je 23-godišnja Splićanka osvojila zlato. Jučer su nastupili naši teškaši. Vedran Golec (više od 87 kg) prošao je dva kola, ali je nakon Indijca Kudua i Kostarikanca Motlanda, posustao pred Cipraninom Stylianouom. Ivana Žagar (više od 73 kg) zapela je već u prvom kolu protiv Britanke Waldken.

S dvije medalje naših tekvondašica (Marina Sumić je bila srebrna), Hrvatska je četvrta u ukupnom poretku tekvondašica u konkurenciji 149 zemalja sudionica. Trofejne tekvondašice, s njima i tekvondaši, vraćaju se večeras (22.05) pa će u Zračnoj luci Zagreb za njih biti upriličen svečani doček.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GA
Gasti
18:13 06.05.2011.

Divno ANA, ako volis Hajduka, pokloni klincima iz prve momcadi 2 sata zajednickog rada sedmicno na jacanju psihe. U svoje vrijeme je Boris Becker izjavio da je \"MENTALNO JAK\". Skoro kao TI ANA! Vecina njih se **** se u gace od straha!