Rukomet

Zagreb odustao od Balića, nema novca da prihvati njegove uvjete

Foto: 'Sanjin Strukic/PIXSELL'
Zagreb odustao od Balića, nema novca da prihvati njegove uvjete
22.06.2012.
u 11:02
- Rekao je da će razmisliti hoće li ostati ili će prihvatiti jednu od brojnih izdašnijih ponuda - rekao je generalni menadžer kluba Ančić.
Pogledaj originalni članak

Rukometni klub CO Zagreb odustao je od Ivana Balića (33)! Odbio je prihvatiti Balićeve uvjete za novi ugovor (stari mu je istekao).

- Nažalost, nemamo novca koliko objektivno vrijedi igrač njegovih kvaliteta - rekao je Ante Ančić, generalni menadžer kluba.

Što je na to rekao Ivano?

- Rekao je da će razmisliti hoće li ostati ili će prihvatiti jednu od brojnih izdašnijih ponuda - rekao je Ančić.

Postoje i neka dugovanja?

- Ne bježimo od toga, ali ne mogu vam reći o kolikom se dugu radi.

A odluči li ostati?

- Bit će u skupini najbolje plaćenih naših igrača - istaknuo je Ančić, a to znači da ne bi mogao dobivati više od 3500 eura mjesečno, što je oko pet puta manje nego što je imao dosad! I premda se Ivanu ne odlazi iz Hrvatske, najviše zbog sina, pitanje je hoće li pristati na takvo podcjenjivanje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.