DUKAT PREMIJER LIGA

Zagreb CO u najlošijoj domaćoj utakmici pobijedio Poreč

Foto: Marko Lukunić/VLM
Zagreb CO u najlošijoj domaćoj utakmici pobijedio Poreč
08.12.2009.
u 23:34
U zaostaloj utakmici 10. kola Dukat Premijer lige rukometaši Croatia osiguranja pobijedili su Poreč sa 32:27 (14:13) u dupkom punoj novoj dvorani u Samoboru (700 gledatelja).
Pogledaj originalni članak

Zagrebaši su odigrali jednu od najlošijih domaćih utakmica u prvenstvu i Porečani predvođeni vratarom Čarapinom (18 obrana) te Severom i Lovrinovićem koji su postigli po šest pogodaka dobro su ih namučili. Kod zagrebaša istaknuli su se Kopljar sa šest te Vukić i Lazarov s po četiri pogotka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.