VATERPOLO Klub sa Save u subotu na dvije fronte

Žabice s Burom doma, žapci bez Bure u Budvi

18.03.2009.
u 17:27
Pogledaj originalni članak

U moru posebnih utakmica koje su vaterpolisti Mladosti odigrali ili će odigrati u ovoj sezoni, ova je najposebnija. Mladostaše u subotu očekuje euroligaško gostovanje u Budvi koje će odlučiti tko će uz Hercegnovljane otići u četvrtfinale - Mladost ili Budvanska rivijera?

– Doveli smo se u situaciju da bude: oni ili mi. Tko pobijedi ide dalje, iako nama odgovara i neodlučeno. No, idemo pobijediti, iako znamo da nas očekuje teška rovovska bitka. Oni će imati veliku podršku publike, ali i mi imamo svoje adute – kazao je trener Mladosti Ozren Bonačić na konferenciji za novinare.

Kapetan Mladosti Zdeslav Vrdoljak čuo se s bivšim mladostašem Marinom Franičevićem, koji sada igra za Budvansku rivijeru. I trener Budvana Veselin Đuho kratko je vrijeme proveo u Mladosti. Sada, naravno, obojica žele pobjedu svoje momčadi. I prijete mladostašima:

– Pitao me Marin je li nas strah. Pa, jedna pozitivna nervoza postoji. Ipak mislim, ako uđemo u izjednačenu, čvrstu završnicu, da smo mi u prednosti. Puno će nam nedostajati kažnjeni Burić, i u obrani i u napadu, no borit ćemo se i za njega – rekao je Vrdoljak.

Dok će žapci bez Bure u Budvu, žabice će s Burom u Zagrebu odigrati prvu finalnu utakmicu doigravanja. U klubu sa Save trse se da se promijeni termin, pa da ta utakmica počne ranije ili kasnije od one u Budvi (18 sati).

Pogledajte na vecernji.hr