NOVI UGOVOR

Zabaleta produžio ugovor s Manchester Cityjem

Zabaleta produžio ugovor s Manchester Cityjem
19.12.2009.
u 08:59
Argentinski 24-godišnji nogometni branič Pablo Zabaleta potpisao je sa svojim klubom Manchester Cityjem ugovor na četiri i pol godine.
Pogledaj originalni članak

Zabaleta je u ljeto 2008. godine stigao u City iz Espanyola, te je bio član argentinske reprezentacije koja je na Olimpijskim igrama u Pekingu osvojila zlatnu medalju. Zabaleta se nada da će zaigrati i na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici, a u petak je riješio i svoj klupski status na duge staze.

- Jako mi je drago da sam potpisao novi ugovor jer sam sretan što igram za Manchester City, a sviđa mi se i živjeti u Manchesteru – izjavio je Zabaleta.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.