borilački sportovi

Za 24 sekunde nokautirala protivnicu i slomila šaku

Foto: Screensmot YouTube
Za 24 sekunde nokautirala protivnicu i slomila šaku
17.08.2013.
u 09:21
Prvo je svoju protivnicu udarcem nogom izbacila iz ravnoteže, a nakon toga ju je šakom nokautirala
Pogledaj originalni članak

Žene među MMA borcima nisu nikakva novost, a Jinh Yu Frey je dokazala da i među njima ima jako kvalitetnih boraca. Ona je u svom drugom meču u MMA karijeri ostvarila još jednu pobjedu, a do nje je došla na impresivan način.

U meču protiv Darle Harris do pobjede je došla za samo 24 sekunde. Prvo je svoju protivnicu udarcem nogom izbacila iz ravnoteže, a nakon toga ju je šakom nokautirala. Udarac je bio toliko jak da je naknadno saznala da je pritom slomila šaku.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.