WBC VERZIJA

Wilder ekspresno nokautirao protivnika i obranio naslov

Foto: NI Syndication/PIXSELL
Wilder ekspresno nokautirao protivnika i obranio naslov
19.05.2019.
u 08:15
56 sekundi prije kraja prve runde Wilder zadnjim desnim direktom čisto pogađa i ruši Breazealea koji nije uspio odgovoriti na brojanje.
Pogledaj originalni članak

Deontay Wilder (41-0-1, 39 KO) u New Yorku je deveti put branio WBC-ov naslov prvaka svijeta u teškoj kategoriji.

33-godišnji Amerikanac u Barclays Centeru u prvoj je rundi nokautirao obveznog izazivača Dominica Breazealea (20-2, 18 KO), piše Croring.

Wilder je ozlijedio obveznog izazivača već nakon osamdesetak sekundi. Stjerao ga je u kut, ali je Breazeale udarcima uspio odbaciti Wilderov nasrtaj. 56 sekundi prije kraja prve runde Wilder zadnjim desnim direktom čisto pogađa i ruši Breazealea koji nije uspio odgovoriti na brojanje.


 
Wilderu je ovo 39. pobjeda nokautom u karijeri, dok je Breazealeu ovo drugi poraz. Prvi je doživio 2016. također nokautom od Anthonyja Joshue u sedmoj rundi 2016. godine u borbi za IBF-ov naslov.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.