NEWS OF THE WORLD

West Ham dolazi po Bilića na ljeto

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
West Ham dolazi po Bilića na ljeto
02.05.2010.
u 11:46
Nogometaši londonskog West Hama neće po dobrome pamtiti ovu sezonu, makar će osnovni cilj vrlo vjerojatno biti ostvaren, a to je ostanak u Premiershipu.
Pogledaj originalni članak

Ništa dobroga neće pamtiti niti talijanski strateg na njihovoj klupi, nekada sjajni nogometaš Gianfranco Zola, koji je, kako navodi News of the World, na "sigurnom putu odlaska".

Cijelu ovu sezonu Zolina je fotelja nestabilna i gotovo je sigurno da će vrlo brzo puknuti ugovor koji je potpisao u trajanju do 2013. godine.

Prije dvije godine je, navodno, Bilić bio jako blizu dolaska u West Ham, no odlučio je ostati hrvatski izbornik i tijekom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ove godine, a klub se odlučio za Zolu.

No, News of the World najavljuje da je sve spremno za "emocionalni povratak Bilića u West Ham", budući je Splićanin jedan dio igračke karijere proveo u ovom Premierligašu.

"Nakon što završi sezona i nakon što Zola postane bivši, predstavnici West Hama će krenuti prema Zagrebu gdje će u Hrvatskom nogometnom savezu tražiti informacije oko otkupa Bilićeva ugovora", piše NOTW.

Slaven Bilić je, po svim informacijama, prva i uvjerljivo najveća West Hamova želja za mjesto novog trenera.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
20:15 03.05.2010.

Al ga i totalportal *e**a... !