the sun

Wenger u Gourcuffu vidi zamjenu za Fabregasa

Foto: Reuters
Wenger u Gourcuffu vidi zamjenu za Fabregasa
31.05.2010.
u 23:08
Ukoliko Cesc Fabregas ipak napusti Arsenal i prijeđe u redove kluba u kojem je ponikao, Barcelonu, njegovo bi mjesto u redovima “topnika” mogao zamijeniti Yoan Gourcuff (23), piše The Sun.
Pogledaj originalni članak

Menadžer Arsenalovih nogometaša Arsene Wenger zasad se opire mogućnosti prodaje svog kapetana u Barcelonu i postavio je visinu odštete na astronomskih 80 milijuna funti, ali engleski dnevnik piše da francuski strateg istovremeno razmišlja i o alternativi, a ona glasi kupnja 23-godišnjeg veznjaka Bordeauxa Yoanna Gourcuffa.

Upravo će Gourcuff biti prvi izbor playmakera u francuskoj reprezentaciji na predstojećem Mundijalu i Wenger vjeruje da bi on mogao dostojno zamijeniti Fabregasa koji je i javno izrazio želju za prelaskom u Barcelonu.

Ugovorno je Gourcuff vezan za Bordeaux do 2013. godine, a odštetna klauzula u njegovom ugovoru postavljena je na 21.8 milijuna funti. The Sun pretpostavlja da bi Arsenal mogao popustiti oko prodaje Fabregasa dogovori li suradnju s Gourcuffom, koji je s tjednom zaradom od 80.000 funti jedan od najplaćenijih igrača francuske lige.

Prepreka mogućem poslu Arsenala i Bordeauxa mogao bi biti predsjednik “žirondinaca” Jean Louis Triaud, koji je i dalje bijesan zbog gubitka marokanskog napadača Maroanea Chamakha nauštrb Arsenala.

Naime, u Arsenalu su Chamakha željeli dovesti i prošle godine, ali je tada Triaud postavio previsoku odštetnu letvicu, pa je sad napadač promijenio klub bez odštete kad mu je istekao ugovor.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
08:07 01.06.2010.

Wenger u Gourcuffu vidi zamjenu za Fabregasa... Bilić u Walesu i Estoniji vidi zamjenu za World Cup...