POHVALE OD TRENERA

Wenger: Eduardo je bolji iz utakmice u utakmicu

Foto: AFP
Wenger: Eduardo je bolji iz utakmice u utakmicu
04.01.2010.
u 10:26
Arsenalov menadžer Arsene Wenger kratko je za klupsku internetsku stranicu komentirao igru hrvatskoga nogometnog reprezentativca Eduarda da Silve u dvoboju 3. kola FA Cupa.
Pogledaj originalni članak

Slavio je Arsenal na Upton Parku kod West Hama 2:1, a topnike je u 4. kolo odveo upravo Eduardo pobjedničkim pogotkom u 83. minuti.

Bio je to njegov peti ovosezonski pogodak u Arsenalovu dresu i treći u posljednje četiri utakmice.

- Eduardo se polako vraća. Nije ga bilo gotovo godinu dana (lom fibule lijeve noge). Nogomet nije poput motora automobila koji upalite i vozite 100 kilometara na sat. Svi se igrači nakon teške ozljede vraćaju polako i to se događa s njim. Bolji je iz utakmice u utakmicu – rekao je Wenger čija će momčad u 4. kolu FA Cupa snage odmjeriti sa Stokeom.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.