Formula 1

Webber: Ignorirao sam naredbu da ne napadam kolegu Vettela

Foto: Reuters
Webber: Ignorirao sam naredbu da ne napadam kolegu Vettela
11.07.2011.
u 22:33
Australac Mark Webber priznao je da nije želio poslušati naredbu vodstva Red Bulla da u završnici Velike nagrade V. Britanije prestane napadati kolegu i branitelja naslova Sebastiana Vettela.
Pogledaj originalni članak

– Nisam obratio pozornost na to naređenje. Da je Alonso nekim slučajem izletio u poslednjem krugu, Sebastian i ja borili bismo se za pobjedu. Osjećam se ravnopravnim, a ne kao drugi vozač Red Bulla. Tako i vozim – kaže Webber.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mirom
23:40 11.07.2011.

Te iste probleme je imao nedavno i ferrari u doba vladavine SCHUMIA, što je sramota za sport i zato je formula 1 sve manje popularna pa je čak nema ni na HTV-u-