Ključni susret Eurolige

Vučići protiv Fenera trebaju odrasti u "vukove"

Foto: Renato Branđolica
Vučići protiv Fenera trebaju odrasti u "vukove"
16.12.2009.
u 11:33
- Dođite na utakmicu! Trebamo podršku s tribina - pozvao je trener Perasović navijače na utakmicu sezone.
Pogledaj originalni članak

Kada se mikrofoni isključe, pod Tornjem će većina priznati - današnja utakmica protiv Fenerbahçea (18.30 sati) susret je sezone za zagrebačku momčad. Pritisak plasmana u Top 16 trener Velimir Perasović pokušava umanjiti prebacivanjem statusa favorita na turski sastav, ali Draženov dom će očekivati pobjedu.

- Pokazali smo već u Istanbulu da možemo igrati s njima, ali smo isto tako ove godine već dva puta izgubili od njih - rekao je Peras okrećući pogled prema svojim igračima:

- Na treningu sam imao njih devetoricu, a to su sve redom mladi igrači koji prvi put igraju utakmicu odluke na ovako visokoj razini. Nema starijih igrača koji mogu povući i nalaze se u situaciji u kojoj moraju brzo odrasti.

Nije trener "vukova" spomenuo odrastanje i mladost kao ispriku nego kao očekivanje, a prvi među jednakima su Marko Tomas i Marin Rozić. Dvojac predodređen za vođe protiv Barcelone pogodio je tek dva od 16 šuteva iz igre i protiv Fenerbahçea će trebati ubaciti mnogo više. Turci su u Zagreb stigli s podužim popisom ozlijeđenih i “načetih” igrača.

- Kako neće biti Ašika, na poziciji krilnog centra mogao bi zaigrati i Preldžić. Ako ne bude Greera, više će igrati Mršić ili Giriček. Kod tako kvalitetne momčadi riječ je o nijansama - spomenuo je Perasović gostujuće probleme, a nije izostavio poziv navijačima:

- Dođite na utakmicu! Trebamo podršku s tribina.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.