NAKON TERORISTIČKOG NAPADA

Vratar Toga izvan životne opasnosti

Foto: Reuters
Vratar Toga izvan životne opasnosti
11.01.2010.
u 12:57
Iz Johanessburga, gdje od petka, kada je ranjen, na odjelu intenzivne skrbi bolnice Milpark leži vratar togoanske nogometne reprezentacije Kodjovi Obilale, stižu još optimističnije vijesti.
Pogledaj originalni članak

Dr. Ken Boffard, specijalist koji je operirao vratara, potvrdio je da je Obilale izvan životne opasnosti te da se njegovo ozbiljno stanje u ponedjeljak popravilo nabolje.

Dodao je također da će dijelove metaka kojima je ranjen u donji dio leđa, ostaviti u abdomenu jer bi njihovo uklanjanje u ovom trenutku moglo izazvati dodatne poteškoće.

- Ne možemo sa sigurnošću reći hoće li Obilale moći nastaviti karijeru, ali prilično smo optimistični – rekao je kirurg.

Obilale je stradao u terorističkom napadu na autobus togoanske reprezentacije u petak u angolskoj pokrajini Cabindi, gdje su Emmanuel Adebayor i suigrači trebali odigrati tri svoje utakmice u skupini Afričkog kupa nacija. U rafalnoj paljbi gerilaca po autobusu trojica su mušakaraca smrtno stradala, a osam je osoba ranjeno.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.