odbojka na pijesku Završetak sezone

Vrapčankama naslov bez izgubljenog seta

Foto: ''
Vrapčankama naslov bez izgubljenog seta
07.09.2011.
u 20:21
Klub odbojke na pijesku Vrapče dominirao je klupskim prvenstvom Hrvatske za mlađe kadete i kadetkinje.
Pogledaj originalni članak

U konkurenciji mlađih kadetkinja Vrapčanke u četiri utakmice nisu izgubile ni jedan set, dok su kod mlađih kadeta najbolji bili igrači Karlovca.

U nešto starijoj kategoriji, kadetkinjama i kadetima, dominirale su djevojčice Vrapča, koje su imale samo jednu neodlučenu utakmicu uz dvije pobjede te dječaci Žnjana.

Ovim prvenstvom uspješno je završena još jedna sezona klupskih turnira Hrvatskog saveza odbojke na pijesku.

– Osvajanje zlatnog odličja u kategoriji mlađih kadetkinja i kadetkinja te potpuna dominacija naših igračica plod su našeg rada s djecom i mladima u posljednjih devet godina. Činjenica da su tri naše kadetkinje ujedno i članice hrvatske reprezentacije odbojke na pijesku govori o kvalitetnom radu unutar kluba odbojke na pijesku Vrapče. Zahvaljujem našim djevojkama na odlično odigranom prvenstvu Hrvatske i našim vjernim navijačima koje nismo razočarali – rekao je Dejan Kljajić, predsjednik KOP-a Vrapče.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.