Pojačanje

Vori dvije godine u Zagrebu: Nisam se došao umiroviti već igrati

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Igor Vori
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Igor Vori
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Igor Vori, PPD Zagreb - PSG
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Igor Vori, PPD Zagreb - PSG
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Igor Vori, PPD Zagreb - PSG
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Igor Vori
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Igor Vori
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Igor Vori
07.07.2016.
u 13:58
Igor je osim u Zagrebu igrao za talijanske klubove Alpi Palamano Prato i Pallamano Conversano, španjolsku Barcelonu, njemački HSV i francuski PSG
Pogledaj originalni članak

Dugogodišnji kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Igor Vori potpisao je dvogodišnji ugovor s PPD Zagrebom.

Svjetski i olimpijski prvak te osvajač Lige prvaka po četvrti put u svjojoj bogatoj karijeri braniti će sljedeće dvije sezone Zagrebove boje. Vori će se prvoj momčadi pridruži na okupljanju u ponedjeljak 25. srpnja.

Igor je osim u Zagrebu igrao za talijanske klubove Alpi Palamano Prato i Pallamano Conversano, španjolsku Barcelonu, njemački HSV i francuski PSG.

Sretan sam i ponosan još jednom biti dijelom jednog velikog kluba kao što je Zagreb. Nakon osam godina vraćam se kući i želim naglasiti da se nisam došao umiroviti već sam došao igrati i osvajati trofeje. PPD Zagreb je u prošle dvije sezone bio na korak do završnog turnira Lige prvaka i ja sam došao ovdje s jednom željom, a to je da pomognem mom klubu da napravi taj iskorak i da odemo u Köln na veliku završnicu Lige prvaka. Za mene bi to bio jedan od najvećih dosega u karijeri – kazao je Igor Vori.

Prošlo je osam godina otkako ste zadnji puta igrali za Zagreb. Što znate o momčadi protiv koje ste u zadnje dvije sezone igrali čak šest puta?

- Momčad i igrače, poznajem igrački, ali ne i osobno. Otkako sam ja zadnji put ovdje nastupao puno se toga promijenilo, ali naravno da su tu još uvijek neka stara, znani mi lica poput Tončija i Josipa Valčića te naravno

kapetana Zlaje Horvata. Što se tiče ovih mlađih veseli me što ću ih imati priliku i osobno upoznati, a u njihovu rukometnu kvalitetu imao sam se prilike uvjeriti u protekle dvije sezone - rekao Vori.

Radit ćete s trenerom Vujovićem?

- Za dobru suradnju potrebnu u prvom redu međusobno poštovanje. Ja ga prema Veselinu Vujoviću itekako imam, a iz našeg razgovora stekao sam dojam da i on poštuje mene. Ukoliko ću ja davati svoj maksimum na treningu, na

utakmicama i u predstavljanju kluba na terenu i izvan njega onda sam siguran da neće biti nikakvih problema. Prošao sam puno toga u karijeri i radio s nekim vrhunskim stručnjacima, ali nikada nisam imao priliku raditi s čovjekom tako bogate što igračke, a što trenerske biografije – kazao je Igor.

Gdje vidite Zagreb u sljedećoj sezoni?

-  U Zagreb nisam gošao gubiti utakmice. Poraza je uvijek bilo i biti će ih, i bolje momčadi od nas su gubile utakmice, ali za mene, a vjerujem i za ostale u klubu, veliki bi uspjeh bio osvajanje SEHA Gazprom Lige i plasman na završni turnir Lige prvaka. Ja se nadam da ću biti dio toga i za mene ne bi bilo veće sreće nego da vidim rukometni klub Zagreb na najvišoj stubi Seha lige i naravno prvi put u Kölnu – zaključio je Igor Vori.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.