Ivica i Natko - 0 bodova

Vonn pobijedila: Skidam rekord Moser-Pröll već sutra!

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Vonn pobijedila: Skidam rekord Moser-Pröll već sutra!
20.12.2014.
u 16:02
– Još mi jedna nedostaje da izjednačim rekorderku Annemarie Moser-Pröll, a mogla bih to učiniti već u nedjelju, na supervelslalomu
Pogledaj originalni članak

Amerikanka Lindsey Vonn u stilu se vratila nakon jednogodišnje stanke, slavila je i na spustu u Val d’Isèreu, što joj je 61. pobjeda u karijeri (Janica Kostelić imala je 30). 

– Još mi jedna nedostaje da izjednačim rekorderku Annemarie Moser-Pröll, a mogla bih to učiniti već u nedjelju, na supervelslalomu – nada se djevojka Tigera Woodsa.

Superveleslalom su u Val Gardeni vozili Natko Zrnčić-Dim i Ivica Kostelić, Natko je bio 34. (+2.10), a Ivica 46. (+2.72). Pobijedio je, očekivano, Norvežanin Kjetil Jansrud, kojem je to već četvrta pobjeda ove sezone.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
18:29 20.12.2014.

Kako je lijepo vidjeti Vonn, kraljicu pista ...dosta je bilo sivih miševa i invalida kao što je Maze!Fascinantno čim se vrati Vonn sivih miševa nigdje na vidiku!!hihihihihihihihihKoja je to pljuska za umišljenu Sosedu Vonn se vrati nakon 22 mjeseci i odmah dobije dvije trke jedno!hihihihihihi