Val d'Isere

Vonn najbrža na treningu spusta

Foto: AFP
Vonn najbrža na treningu spusta
16.12.2009.
u 15:21
Dvostruka uzastopna pobjednica ukupnog poretka u Svjetskome skijaškom kupu Amerikanka Lindsey Vonn (25) ostvarila je najbrže vrijeme na prvom treningu spusta u Val d'Isereu.
Pogledaj originalni članak

Vonn je stazu na kojoj će se u subotu održati treći spust sezone, odvezla za jednu minutu, 44 sekunde i 52 stotinke, 27 stotinki brže od Austrijanke Elisabeth Görgl i 37 stotinki brže od sunarodnjakinje Julije Mancuso.

Podsjetimo, Vonn je slavila u oba prethodno održana spusta ove sezone (oba u Lake Louiseu), a upravo u Val d 'Isereu je na Svjetskom prvenstvu u veljači ove godine u toj disciplini osvojila i zlatnu medalju.

Svjetski kup, skijašice, 1. trening spusta u Val d'Isereu:

1. Lindsey Vonn (SAD) 1:4452
2. Elisabeth Görgl (Aut) +0.27
3. Julia Mancuso (SAD) +0.37
4. Andrea Fischbacher (Aut) +0.70
5. Marion Rolland (Fra) +0.97

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.