Reprezentacija

Vodstvo Saveza TV prava prodalo do 2014. i to dva puta

Foto: 'Photoshop'
Vodstvo Saveza TV prava prodalo do 2014. i to dva puta
24.11.2009.
u 14:37
U časopisu "60 minuta" Federalne televizije emitiran je, između ostaloga, prilog o zbivanjima unutar reprezentacije BiH tijekom utakmica baraža s Portugalom, ali i o događajima u Nogometnom savezu BiH.
Pogledaj originalni članak

Tako predsjednik Nogometnog saveza BiH Sulejman Čolaković i glavni tajnik Munib Ušanović nemaju odgovore na pitanja kolika je plaća izbornika Miroslava Blaževića ili koliko je Blažević u Savez donio sponzorskih ugovora od kojih uzima proviziju od 70 posto.

Problem TV prava

Također, iznesen je podatak kako su čelnici Saveza prodali TV prava na utakmice reprezentacije do 2014., unatoč činjenici da njihov ugovor istječe iduće godine. Izgleda da su ugovori o prodaji TV prava prodani dvjema agencijama, od koji je jedna Kentaro, a Čolaković je samo rekao kako je to posao Ušanovića i kako je on odgovoran ta nastale probleme. Postavilo se i pitanje tko sve putuje na gostujuće utakmice reprezentacije BiH. Tako su stalni putnici s Ćirom i ostalima bili premijer Mustafa Mujezinović, dopredsjednik Vlade Gavrilo Grahovac i drugi brojni ministri iz federalne Vlade. Čak su i gosti reprezentacije, koji su dolazili u njihov hotel, prvo morali sjesti na piće s premijerom Mujezinovićem, pa su tek onda mogli otići do igrača.

Šuker pokušao pobjeći

Takav je slučaj bio s bivšim hrvatskim reprezentativcem Davorom Šukerom, koji je gotovo silom odveden za stol gdje je sjedio Mujezinović. Šuker je prilično zbunjeno djelovao kada je mu ženska osoba prišla i rekla mu kako mora sjesti s Mujezinovićem i kako ga on čeka. Iako je Šuker pokušao izbjeći susret, to mu nije uspjelo. Skoro je silom odveden za stol gdje su sjedili ministri BiH, a što je s njima razgovarao, nije poznato. Nitko od političara nije odgovorio tko plaća troškove njihova puta i koji je razlog njihova putovanja s reprezentacijom BiH.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.