Pikado

Vlatka Lešić i Boris Krčmar najbolji na Mastersu u Brodu

Foto: HPS
Vlatka Lešić i Boris Krčmar najbolji na Mastersu u Brodu
10.11.2014.
u 14:15
Oboje su osvojili medalje u sve tri discipline pri čemu je Krčmar uzeo dva zlata i srebro, dok je Lešić osvojila zlato, srebro i broncu.
Pogledaj originalni članak

Vlatka Lešić i Boris Krčmar obilježili su drugi ovosezonski turnir iz Masters serije Hrvatskog pikado saveza koji je proteklog vikenda odigran u Sportskom centru Rehlicki u Slavonskom Brodu.

Oboje su osvojili medalje u sve tri discipline pri čemu je Krčmar uzeo dva zlata i srebro, dok je Lešić osvojila zlato, srebro i broncu.

U Slavoniju je doputovalo 150 najboljih hrvatskih igrača koji su vrhunskim partijama opravdali status vodeće pikado sile u Europi kada je u pitanju elektronički pikado. O tome najbolje svjedoči podatak da je muška pikado reprezentacija Hrvatske na posljednjih osam europskih prvenstava uvijek nastupila u finalu pri čemu su Streloviti čak pet puta osvajali naslove prvaka Starog kontinenta.

Boris Krčmar je nakon osvajanja jakog turnira u Las Vegasu prošlog vikenda, čime je potvrdio status najboljeg svjetskog igrača elektroničkog pikada, u Slavonskom Brodu očekivano dominirao.

U finalu elitne discipline 501 DO pobijedio je u posljednje vrijeme odličnog Sisčanina Ivicu Vuletića, dok je u finalu Cricketa bio bolji od senzacionalnog pobjednika posljednjeg europskog mastersa, 18-godišnjeg klinca iz Zagreba Matije Gazibare. Krčmar je priliku za hat-trickom propustio u finalu discipline parova gdje je u tandemu s Deanom Biškupićem poražen od specijalista za ovu disciplinu Dragutina Pečnjaka i Ivice Cavrića koji su slavili i na prvom mastersu.

Aktualna državna prvakinja Vlatka Lešić je osvojila Cricket pobjedom u finalu protiv Tatjane Perić iz Zagreba, dok ju je u finalu 501 MO zaustavila odlična Splićanka Jasna Šegvić. U disciplini parova je zajedno s Vlastom Stankić osvojila broncu, a zaustavila ih je splitska kombinacija Jasna Šegvić i Đurđica Delić koje su kasnije u finalu poražene od Tatjane Perić i Nevenke Šalat Franičević iz Zagreba.

OSVAJAČI MEDALJA

SENIORKE, 501 MO: 1. Jasna Šegvić (Split), 2. Vlatka Lešić (Županja), 3. Martina Maglica (Split); CRICKET: 1. Vlatka Lešić (Županja), 2. Tatjana Perić (Zagreb), 3. Hana Jurjako (Zagreb); PAROVI: 1. Tatjana Perić i Nevenka Šalat Franičević (Zagreb), 2. Đurđica Delić i Jasna Šegvić (Split), 3. Vlatka Lešić (Županja) i Vlasta Stankić (Rijeka).

SENIORI, 1. KATEGORIJA, 501 DO: 1. Boris Krčmar (Zagreb), 2. Ivica Vuletić (Sisak), 3. Dragutin Pečnjak (Bistra): 2. KAT.: 1. Hrvoje Šitum (Split), 2. Milan Đekić (Slavonski Brod), 3. Zvonimir Sesartić (Solin); 3. KAT.: 1. Slaven Kovačević (Zagreb), 2. Josip Begonja (Sveti Filip i Jakov), 3. Tomislav Alaburić (Mali Lošinj); CRICKET: 1. Boris Krčmar (Zagreb), 2. Matija Gazibara (Zagreb), 3. Šime Zdenko Buterin (Zadar); PAROVI: 1. Ivica Cavrić (Vel. Gorica) i Dragutin Pečnjak (Bistra), 2. Boris Krčmar (Zagreb) i Dean Biškupić (Ježdovec), 3. Matija Gazibara i Tomislav Balija (Zagreb).

JUNIORI: 1. Juraj Hrestak (Krapina), 2. Martin Valečić (Zagreb), 3. Josip Ljubas (Kaštel Kambelovac).

>>Poreč postaje europska pikado destinacija broj 1

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.