''slomili smo im vezu''

Vladimir Petković Mogli smo sa 5:1 razbiti Spurse

Foto: Pixsell
Vladimir Petković Mogli smo sa 5:1 razbiti Spurse
19.08.2010.
u 11:15
Sarajevski Hrvat na klupi Young Boysa vjeruje u senzaciju kvalifikacija za Ligu prvaka, nadmudrio je Redknappa u Bernu.
Pogledaj originalni članak

Vladimir Petković, menadžer švicarskog Young Boysa, nogometnu karijeru počeo je u NK Sarajevu, a u Švicarskoj je nastupao za Chur 97, Sion, Martigny, Bellinzonu i Locarno. Prvo trenersko iskustvo imao je u Bellinzoni, a osam godina nakon toga menadžer je švicarskog prvaka Young Boysa, s kojim je u utorak svladao Tottenham (3:2). Uspio je nadmudriti Redknappa, koji je poslije izjavio da je umjetna trava u Bernu sputala njegove igrače.

– Nije to razlog Tottenhamova poraza. Uostalom, mi smo već protiv Fenerbahçea pokazali snagu – kaže Petković i dodaje da je zadovoljan s 3:2, iako je vodio s 3:0.

– Realnije bi bilo da je završilo 5:1, jer smo po prilikama to i zaslužili, ali i 3:2 je solidna prednost. I da je ostalo 3:1 bilo bi isto, protiv Engleza se ne smijete braniti.

Četvoricu igrača doveo je do poziva za reprezentacije svojih zemalja - trojica igraju za Švicarsku, a Senad Lulić, koji je zabio Tottenhamu, dobit će poziv Safeta Sušića.

Petković kaže da jedan igrač Tottenhama vrijedi više nego cijela momčad Young Boysa.

– Kad bismo ušli u Ligu prvaka, novčano bismo osigurali klub za duže vrijeme, pa ćemo i u Londonu pokušati napraviti pothvat – nada se Petković.

– Znao sam da su Spursi najjači u veznom redu i ondje sam ih čekao. Bez ijedne velike prilike zabili su dva gola. Pavljučenko je prvi put zabio onakav gol.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KA
kajinx
14:04 19.08.2010.

Fabio, odyebi !

FB
Fabio_Biancocelesti
11:19 19.08.2010.

\"Sarajevski Hrvat\" to uopće više ne postoji!!! To je izumrlo isto ko i stari zanati poput kovača, odžačara ili profesora marksizma :)