Pregovori

Vlade Divac želi u Kingse dovesti hrvatskog reprezentativca

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Divac
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mario Hezonja
01.11.2017.
u 18:41
Orlando je odlučio ne zadržati Hezonju i četvrtu godinu na što je imao pravo...
Pogledaj originalni članak

Nažalost, za Marija Hezonju (22) ne stiže dobra vijest jer je njegov Orlando odlučio ne zadržati ga i četvrtu godinu na što je imao pravo s obzirom na to da ga je prije dvije godine draftirao.

Rijetkost je da se takvo što dogodi nekome tko je bio peti “pick”, no ljudi koji su njega draftirali u travnju su dobili otkaz pa je očigledno da će Hezonja sljedeće ljeto završiti negdje drugdje, a takav status dovodi u pitanje i njegovu ulogu ove sezone. S druge strane, to će mu biti prilika da pronađe momčad u kojoj će dobiti veću minutažu.

Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
Orlando Magic - Mario Hezonja

Najviše interesa za dovođenje Hezonje pokazali su Sacramento Kingsi, a zainteresirani su i New York Knicksi te Oklahoma.

Sacramento i Orlando navodno su u kontaktu, a glavni čovjek za dovođenje igrača u Kingse je bivši srpski košarkaš i NBA zvijezda Vlade Divac. On je Hezonjinom klubu ponudio Malachija Richardsona i drugi izbor na draftu 2018. godine u zamjenu za hrvatskog reprezentativca koji je propustio prošli Eurobasket kako bi se što bolje pripremio za sezonu.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar Ksaver38
Ksaver38
00:14 02.11.2017.

Jel se na svaki pomen Srba i Srbije mora govorit o mržnji? Mržnja vas bude ubila.

Avatar Diavolo
Diavolo
23:55 01.11.2017.

Negdje procitaj da Hezonja obavezno pogleda kako je maestralno igrao Scotie Pippen i sve ce mu biti jasno...

Avatar Hrvatkatolikdomoljub
Hrvatkatolikdomoljub
20:26 01.11.2017.

Jak igrac ovaj Hezonja , u dvije sezone u NBA dao 12 koševa . sprdnja od igraca