poraz u polufinalu

Vinci nepremostiva prepreka za Konjuh na turniru karijere mlade Dubrovkinje

Foto: PA/Pixsell
Vinci nepremostiva prepreka za Konjuh na turniru karijere mlade Dubrovkinje
19.07.2014.
u 19:05
Dobra vijest za hrvatsku tenisačicu ipak je napredak na WTA ljestvici koji će sigurno ostvariti sa bodovima osvojenim u Istanbulu.
Pogledaj originalni članak

Ana Konjuh, 16-godišnja nada hrvatskog tenisa, unatoč porazu u svom prvom polufinalu i to od iskusnije druge nositeljice Renate Vinci (4:6, 2:6) u Istanbulu je odigrala turnir karijere.

Nadjačala je tri suparnice u kvalifikacijama pa još toliko u glavnom turniru, no protiv 31-godišnje Talijanke, 24. igračice svijeta, nije mogla. Mlada Dubrovkinja nije ponovila igru iz njihovog prethodnog ogleda početkom godine u Aucklandu kada je slavila u tri seta jer uz mnogo pogrešaka nije ju služio niti servis.

Vinci će u finalu igrati protiv bolje iz susreta Dankinje Wozniacki i Francuskinje Mladenović.

Dobra vijest za hrvatsku tenisačicu ipak je napredak na WTA ljestvici koji će sigurno ostvariti sa bodovima osvojenim u Istanbulu. Očekuje ju skok sa 137. mjesta za više od 25 pozicija.

>>Ana Konjuh pobijedila Elinu Svitolinu i stigla do prvog polufinala u karijeri!

>>Uhićeni tenisači zbog namještanja rezultata

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.