Španjolski izbornik

'U svlačionici je bila neviđena tišina. Imali smo sve, a izgubili smo'

Foto: Reuters/PIXSELL
Vincente Del Bosque
Foto: Reuters/PIXSELL
Vincente Del Bosque
Foto: Reuters/PIXSELL
Vincente Del Bosque
Foto: Reuters/PIXSELL
Vincente Del Bosque
Foto: Reuters/PIXSELL
Vincente Del Bosque
22.06.2016.
u 00:11
Vincente Del Bosque, španjolski izbornik, kazao je da nije očekivao poraz od Hrvatske.
Pogledaj originalni članak

Vincente Del Bosque, španjolski izbornik, kazao je da nije očekivao poraz od Hrvatske

- Ovo je zbilja neočekivan poraz. Kontrolirali smo utakmicu, dominirali veći dio, ali smo loše odigrali u obrani. Možda smo stajali previsoko u obrani u drugom dijelu, ali to je naš stil igre. No, nismo dobro čuvali loptu, nije da krivim igrače, oni su odlično odradili prve dvije utakmice, svi smo krivi - kazao je Del Bosque nakon 2:1 poraza od Hrvatske u trećem kolu skupine. 

- Protiv Hrvatske smo propustili priliku da budemo prvaci skupine, imali smo i penal, imali smo sve, a izgubili smo. U svlačionici je bila neviđena tišina. Sada moramo na Italiju i tome se nismo nadali. No, to je nogomet i nema nam druge nego izbaciti Talijane u osminu finala - zaključio je Del Bosque

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 39

DU
Deleted user
00:22 22.06.2016.

Dragi Španjolci , igrali ste dobro , ali prilično bezidejno. Penal možete zahvaliti sudcu jer prekršaja niji bilo. Malo prije toga je isto takav "penal" sudac moga svirati i za nas da je htio. Ostaje činjenica da je oslabljena Hrvatska odigrala pametno i iskoristila svoje šanse . A to je jedino bitno na kraju balade! Svaka čast i našim navijačima! Pravim navijačima koji razumiju da je interes bodriti Hrvatsku repku ne zbog HNS već zbog nas . A onoj đubradi -od huligana , sad su vidjeli da su svi protiv njih i da sa svojim kretenskim "nasilnim" metodama nisu apsolutno ništa postigli, niti su bolji od "mamića" i sl. nasilnika i silovatelja nogometa protiv kojih se kao "bore" jelte! tj. isti su kao i oni. Još jednom čestitke repki i navijačima ma gdje god bili !

MM
Matan matan
00:23 22.06.2016.

I to sa rezervnom postavom gospodine.Hrvatska!!!!!!

QW
Qwert2607
00:17 22.06.2016.

sada mi je još draže da su izgubili.