PORTUGALSKI MEDIJI

Villas-Boas preuzima Chelsea, Abramovič platio 15 mil. eura

Foto: AFP
Villas-Boas preuzima Chelsea, Abramovič platio 15 mil. eura
20.06.2011.
u 13:59
Ove je godine s Portom Villas-Boas osvojio dvostruku domaću krunu te naslov u Europskoj ligi, a zaradio je nadimak ''novi Mourinho''.
Pogledaj originalni članak

Prema pisanju portugalskih medija, Chelsea je Portu platio odštetu za trenera Andrea Villasa-Boasa i riješio problem s klauzulom koju je imao u ugovoru.

Klub iz zapadnog Londona odmah nakon rastanka s Ancelottijem naciljao je Villasa-Boasa kao željenog nasljednika, no on je u ugovoru s portugalskim klubom imao klauzulu po kojoj je mogao otići samo ako netko plati 15 milijuna eura za njega. Kako Abramoviču novac nikad nije bio problem, i to je riješeno pa će 33-godišnjak karijeru nastaviti na Stamford Bridgeu. Ove je godine s Portom osvojio dvostruku domaću krunu te naslov u Europskoj ligi, a zaradio je nadimak ''novi Mourinho''.

Zanimao je i talijanski Milan, a vjeruje se kako je jedan od najvećih mladih trenerskih talenata u Europi.

– Ako netko ponudi 15 milijuna eura, a on poželi otići, onda tu ništa ne možemo – izjavio je nedavno predsjednik Porta Pinta da Costa.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.